Antalya Kamp alanları

Antalya'nın büyüleyici manzarasına karşı bungalow, tiny house ve glamping'lerde konforla konaklayabilir ya da doğal alanlara karavan ve çadırla gidebilirsiniz.

Filtreyi temizle
Şehirler
Daha fazla Görüntüle
İlçeler
Daha fazla Görüntüle
Aktiviteler
Daha fazla Görüntüle
Özellikler
Daha fazla Görüntüle

Antalya Kamp alanları

Antalya'nın büyüleyici manzarasına karşı bungalow, tiny house ve glamping'lerde konforla konaklayabilir ya da doğal alanlara karavan ve çadırla gidebilirsiniz.

Hüneba Camping

5,00

Adrasan Gölge Camping

5,00

Kedi Camping

5,00

Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı

5,00

Antalya

Akdeniz deyince her noktası cennetten bir kesiti andıran rotaların en gözdesi Antalya. Türkiye’nin batı cenneti Antalya, alabildiğine yemyeşil doğası ve akvaryumu kıskandıracak berraklıkta deniziyle her yıl sayısız turistin gözde rotası olmayı başarıyor. Üstelik büyüleyici koyları ve uzun süre unutulmayacak doğal güzellikleriyle Antalya şehri, doğa hasretiyle yanıp tutuşanları keyifli bir tatil serüvenine davet ediyor. Akdeniz’in mavi cenneti Antalya, doğaya açılan saklı kapısıyla özellikle kampçılığa gönül vermiş macera severler tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Söz konusu Antalya kamp alanlarında yaz mevsimi başta olmak üzere yılın her sezonunda büyüleyici bir kamp anısına imza atmak mümkün. 

Türkiye’nin en kalabalık beşinci şehri olan Antalya, keşfedilmesi gereken yüzlerce güzelliği barındırıyor. Üstelik doğal güzellikleri ve kültürel mirası sayesinde Türkiye’nin en ünlü turizm şehri olma özelliğini de taşıyor. Dolayısıyla turuncunun merkezi Antalya’da tatil yaparken bir şehrin tozlu kalmış sokaklarında unutulmaz tarihi keşfederken doğal güzellikler karşısında hayallere dalabilirsiniz. Kamp sezonu gelince doğaseverlerin vazgeçilmez rotası olan Antalya kamp alanları inzivaya çekilebileceğiniz ve ruhunuzu dinlendirecek bir tatilin ilk adımlarını atmanızı sağlıyor. Üstelik Antalya’da yer alan ücretli ve ücretsiz olmak üzere çeşitli kamp alanlarında büyükşehrin zihninizde birikmiş yığınla gürültüsünden kurtulabilme şansına da sahipsiniz.

antalya-kamp-alanlari
Antalya

Antalya’da Ne Zaman Kamp Yapılır?

Akdeniz iklimi özelliklerini gösteren Antalya’da yaz mevsimi sıcak geçerken kış sezonu ılık ve yağışlı bir özelliğe sahip. Dolayısıyla Antalya’da Mayıs ayında başlayan sıcak havaların yaklaşık Ekim ayına kadar sürdüğünü söyleyebiliriz. Bu nedenle Antalya’da kamp yapacağınız tarihe karar verebilmek için öncelikle kampçılıktan yana beklentileri sıralamanız gerekiyor. Denize sıfır noktada sıcaklığın yüksek olduğu bir kamp tatili yapacaksanız Antalya’ya Mayıs ve Eylül ayları arasında gidebilirsiniz. Ayrıca kendinize kış kampı yapılabilir bir nokta arıyor ve kış sporlarına gönül veriyorsanız Antalya’yı Ekim’den başlayarak bir sonraki yılın Nisan ayına kadar ziyaret edebilirsiniz.

Akdeniz iklimini doruklarına kadar hisseden Antalya şehrinde özellikle yaz sezonu boyunca nem oranının çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle Antalya’ya gitmek için yaz mevsimini tercih edecekseniz mutlaka Blackout yani güneş ışınlarını geçirmeyen çadırlara göz atabilirsiniz. Aynı şekilde Antalya’nın kışları yağışlı geçen hava durumunu göz önünde bulundurarak sonbahar ya da kış döneminde bölgeye gidecekseniz mutlaka su geçirmez çadırları tercih etmelisiniz.

Antalya’ya Nasıl Gidilir?

Popüler bir turizm rotası olan Antalya’ya giderken kara yolu ve hava yolu gibi pek çok alternatifi kullanabilirsiniz. Üstelik Antalya’ya gelirken toplu taşıma yöntemini tercih edebileceğiniz gibi özel aracınızı da kullanabilirsiniz. Antalya; İstanbul’a 694 km, İzmir’e 457 km, Ankara’ya 475 km ve Muğla’ya 305 km uzaklıkta yer alıyor. Dolayısıyla Antalya şehrine çevre illerden 4 ila 10 saatlik bir zaman diliminde kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Kara Yolu: Antalya kamp alanlarına ulaşmak için şehrinize ait bir otobüs terminalinden hareket eden farklı firmaların otobüs seferlerini tercih edebilirsiniz. Antalya Şehir Otogarı’na ulaştıktan sonra kalan yolu otobüsler ya da küçük ilçe minibüsleriyle mesafenize göre kat edebilirsiniz. Türkiye’nin gözbebeği İstanbul’dan Antalya’ya hareket eden otobüsler yarım saate bir kalkıyor. Bunun için öncelikle biletinizi satın alarak otogardan yola çıkabilirsiniz.
  • Hava Yolu: Antalya’ya gidiş istikametinde tercih edeceğiniz konforlu bir ulaşım seçeneği de hava yolu. Havalimanı’ndan seçeceğiniz bir firmanın düzenli uçuşlarıyla çok kısa bir süre içerisinde Antalya Havalimanı’na varabilirsiniz. Yolculuğunuzu sonlandırıp Antalya Havalimanı’na vardıktan sonra yaklaşık 35 dakika içerisinde şehir merkezine gelmek için HAVAŞ otobüslerini tercih edebilirsiniz. Antalya’ya hava yolu ile ulaşım sağlarken gelebileceğiniz bir diğer nokta da Gazipaşa Havalimanı. Yolculuğunuzu tamamlayıp Gazipaşa Havalimanı’na vardıktan sonra Alanya ilçe merkezine yaklaşık 1 saatte ulaşmak için HAVAŞ otobüslerini kullanabilirsiniz. Alanya dışı rotalara ulaşmak için de havalimanı taksilerini tercih edebilirsiniz.

Antalya’nın Denizi Nasıl?

Türkiye’nin turizm cenneti Antalya, her adımda büyüleneceğiniz muhteşem bir denize sahip. Antalya’da isteğinize göre tercih edebileceğiniz ince kumlu, mavi bayraklı ve taşlı birçok plaj bulunuyor. Masmavi denizi ve büyüleyici kumsalları sayesinde Antalya’nın deniz turizmi için çok önemli bir noktada olduğunu söyleyebiliriz. Antalya denizi diğer rotalarla kıyaslandığında oldukça tuzlu bir yapıya sahip. Dolayısıyla deniz

 suyunu hissettiğiniz andan itibaren adeta bir tuz terapisiyle rahatlayabiliyorsunuz. Ayrıca denizin tuzlu yapısı güneş ışınlarını vücudunuza direkt alarak hızlı bir şekilde bronzlaşmanıza yardımcı oluyor. Üstelik Antalya’nın Mayıs ayından başlayarak Ekim’e dek süren sıcak havasını bir fırsat bilerek deniz sezonu keyfini yılın büyük bir döneminde çıkarabilirsiniz.

Yaz sezonu boyunca yoğun bir sıcaklığın hâkim olduğu Antalya şehrinde deniz suyunun da çok sıcak olacağını söyleyebiliriz. Üstelik dalgasız yapısıyla birleşen sımsıcak doku sayesinde Antalya denizinde yüzerken kendinizi çok rahat ve özgür hissedebileceksiniz. Akvaryumu kıskandıracak düzeyde berraklığa sahip Antalya denizinde birçok canlı çeşitliğine de rastlamak mümkün. Öyle ki denizde yüzerken bile zemine göz ucuyla baktığınızda rengarenk balıklar, girintili taşlar, deniz yıldızı ve kestaneleriyle karşılaşabilirsiniz. Dolayısıyla Antalya denizinin berrak yapısı sayesinde her kıyıda dalış yapan tatilcilere rastlayabilir ya da kendiniz tüplü ya da serbest dalışı deneme fırsatı bulabilirsiniz.

kaputas-palji
Kaputaş Plajı

Antalya’da Gezilecek Yerler

Antalya kamp alanlarında kalırken muhteşem bir doğa güzelliğinin yanı sıra şehrin gizli kalmış tarihi dokusunu da keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bunun için şehir içinde gezebileceğiniz birbirinden çeşitli büyüleyici rotalar bulunuyor.

  • Termessos Antik Kenti: Solymos Dağı’nın dorukları arasındaki vadi yani Güllük’te Anadolu’nun eski uygarlıklarından Luvi’lerin soyundan gelmiş Solym’ler tarafından kurulan bir antik kent olma özelliğini taşıyor. Termessos Antik Kenti’nde çok sayıda mezarlık alanı ve tapınak yer alıyor.
  • Perge Antik Kenti: Antalya şehir merkezine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Aksu Perge Antik Kenti’nin Hitit Dönemi’nde de varlığını sürdürdüğünü inanılıyor. Üstelik eski dönemlerde Parha olarak adlandırılan Perge Antik Kenti, Roma Dönemi’nde Anadolu kentleri arasında en düzenli olma unvanına erişmiş.
  • Aspendos Antik Kenti: Roma Dönemi tiyatrosuna sahip olmasıyla bilinen Aspendos Antik Kenti, Anadolu topraklarının yanı sıra Akdeniz halkı tarafından da sağlam bir şekilde korunmuş. Antik Kent’te şehre ait kalıntılar, tiyatronun yaslanmış olduğu tepenin düzlük noktasında yer alıyor.
  • Olympos Antik Kenti: Adını Tahtalı Dağı’ndan alan meşhur Olympos Antik Kenti, Likya Birliği’nde üç oy hakkına sahip altı şehrin arasında yer alıyor. Olympos Antik Kenti’nde orman içerisinde çalı ve ağaçların arasına gizlenmiş Helenistik, Roma, Bizans dönemlerine ait izler mevcut.
  • Silyon Antik Kenti: Antik dönemle birlikte Osmanlı’ya da ev sahipliği yapan Silyon Antik Kenti, uzun uğraşlar sonunda Büyük İskender’in dahi alamadığı, kendi parasını basmayı başaran görkemli bir kent özelliğini taşıyor.
  • Hadrianus Kapısı: Hadrianus Kapısı, İmparator Hadrianus'un Antalya'ya gelişi nedeniyle MS 130’lü yıllarda yaptırılmış. Üç Kapılar ismiyle de adlandırılan meşhur yapı, Antalya’nın en iyi korunan tarihi mirasları arasında yer alıyor.
  • Kesik Minare: Antalya’nın Kaleiçi bölgesinde yer alan Kesik Minare Antik çağdan başlayarak; Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerini görmüş köklü bir geçmiş tarihine sahip. 1800’lü yılların ortasından sonra yaşanmış olan büyük yangın nedeniyle minaresinin ahşap külahının yanmasıyla Kesik Minare adını almış.
  • Yivli Minare: Yivli Minare, 1230 yılında Anadolu Selçuklu Hükümdarı 1. Alaaddin Keykubat tarafından inşa edilmiştir. Altı kubbeli ibadet bölgesi ve çok kubbeli cami örneğinin günümüze ulaşan en eski örneği olma özelliğine sahip.
  • Düğmeli Evler: Antalya'nın Akseki ve İbradı ilçelerinde bulunan 300 yıllık düğmeli evler, inşa sırasında iskele gibi kullanmak amacıyla dışarda bırakılan ahşap kısımların bir düğmeye benzetilmesiyle ismini almış. Düğmeli evler, dışarıya doğru çıkık dokusu ve alışılmışın dışında iddialı mimarisiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Antalya’da Nerede Denize Girilir?

Akdeniz’in masmavi sularına davet eden Antalya’nın her bir kıyısında büyüleyici bir denize girebilirsiniz. Şehrin her noktasında denize girebileceğiniz gibi size en uygun noktayı belirlemek için öncelikle doğru bir tercihte bulunmanız gerekiyor. Yüzmeyi orta seviyede biliyor, sığ bir yapıdan hoşlanıyor ve konforlu şekilde yüzmek istiyorsanız denize girmek için ince kumlu plajları tercih edebilirsiniz. “Kum olmasa da olur, deniz ayakkabısı giyerim!” diyenlerdenseniz yüzmek için taş ve kayalık dokusuna sahip kıyılara gidebilirsiniz.

  • İnce Kumlu Plajlar: Antalya’nın Patara Plajı, Kaputaş Plajı, Lara Plajı, Kundu Plajı, Alanya İncekum Plajı, Phaselis Plajı, Side Küçük ve Büyük Plajı rahatlıkla yüzebileceğiniz ince kumlu bir özelliğe sahip.
  • Çakıl ve Taşlık Plajlar: Antalya’da kumla uğraşmak istemeyenler için Demre Plajı, Olimpos Plajı, Çıralı Plajı, Kemer Plajı, Konyaaltı Plajı ve Kaş Plajları denize girebileceğiniz popüler rotalar arasında bulunuyor.

Antalya Milli Parkları

Antalya’da hayalini kurduğunuz bir kamp tatilini gerçeğe dönüştürürken gezi rotasına ekleyeceğiniz bir diğer alternatif de milli parklar. Antalya’nın milli parkları sayesinde Akdeniz’in muhteşem doğasında yüzünüzü çevirdiğiniz her bir noktaya ayrı ayrı hayranlık besleyeceğinizi söyleyebiliriz.

  • Köprülü Kanyon Milli Parkı
  • Beydağları Sahil Milli Parkı
  • Güllük Dağı - Termessos Milli Parkı
  • Altınbeşik Mağarası Milli Parkı
  • Saklıkent Milli Parkı
  • Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı
  • Dim Çayı Milli Parkı
  • Sapadere Kanyonu
uyuyan-dev-cukurbag
Uyuyan Dev (Çukurbağ)

Antalya Doğal Güzellikleri

Günün ilk ışıklarıyla birlikte cenneti andıran bir güzelliğe uyanacağınız Antalya şehrinde bir görenin uzun süre unutamayacağı büyüleyici bir doğal güzellik hâkim. Üstelik gözle görmüş olduğunuz merkezi güzelliklerin yanı sıra Antalya’nın saklı köşelerinde de birbirinden büyüleyici doğal güzellikler bulunuyor. Söz konusu Antalya doğal güzelliklerini keşfetmek için kara yoluyla bir gezi planlayabilir ya da sahilden düzenli olarak hareket eden tekne turlarını tercih edebilirsiniz.

  • Manavgat Şelalesi
  • Saklıkent Kanyonu
  • Kurşunlu Şelalesi Tabiat Parkı
  • Karain Mağarası
  • Göynük Kanyonu
  • Köprülü Kanyon Milli Parkı
  • Kekova Adası
  • İncekum Tabiat Parkı
  • Çıralı Yanartaş
  • Dim Çayı
  • Hidayet Koyu
  • Düden Şelalesi
  • Uyuyan Dev (Çukurbağ)
  • Saklıkent Kayak Merkezi
  • Damlataş Mağarası
  • Dim Mağarası,
  • Karaalioğlu Parkı
  • Fransız Batığı
  • Falezler
  • Sıçan Adası

Antalya’da Ne Yenir?

“Sağlıklı ve organik mutfak” deyince aklımıza gelen popüler rotalardan biri de Antalya. Üstelik Antalya şehrinde C vitamini sayesinde yetişen organik besinlerin yanı sıra zeytinyağı kültürü de hâkim. Dolayısıyla Antalya’da tüketmiş olduğunuz birçok yiyeceğin organik bir zeytinyağı ile yapıldığını söyleyebiliriz. Antalya şehrinde sebze ve meyve gibi besinlerin yanı sıra deniz mahsulleri de çok fazla tüketiliyor. Şehrin eğlenceli akşam vakitlerinde merkezde tercih edeceğiniz şık bir restoranda mehtabı seyrederken taze balıkları tüketebilirsiniz. Üstelik Akdeniz’de mehtap ve kısık ezgiler eşliğinde rakı-balık ikilisini masaya yatırabilirsiniz.

Antalya’ya kadar gidip yöresel yemeklerden tüketmemek ayıp olur elbette. Antalya’nın popüler yöresel yemekleri arasında Hülüklü Çorba, Antalya Piyazı, Zerde, Toros Salatası, Keşkek, Topak Kızartma, Tandır Kebabı ve Taratorlu Piyaz bulunuyor. Ayrıca Akdeniz’in meşhur sahilini ziyaret ettiğinizde ünlü meze kültürünü de keşfetme şansına erişebilirsiniz.

Antalya’da Yapılacak Aktiviteler

Antalya’da kamp tatili yapmanın sizi başlıca bambaşka diyarlara götüreceğini söyleyebiliriz. Üstelik kampçılık anılarınızı macera dolu anılarla hareketlendirmek isterseniz Antalya’nın meşhur aktivite çeşitlerini deneyebilirsiniz. Üstelik şehirde farklı eğlence anlayışına sahip kampçılar için dağ zirvesine çıkmak ve dalış gibi birbiriyle zıt aktivite imkânları da mevcut. Dolayısıyla Antalya’nın her türlü macera isteğine aynı anda hitap etmeyi başaran bir şehir olduğunu söylersek çok da yanılmış olmayacağız.

  • Dalış: Masmavi bir denizin büyüleyici dokusunu keşfetmek için Kaş, Kaleiçi, Kemer, Finike ve Tekirova noktalarında tüplü ya da serbest dalış yapabilirsiniz.
  • Rafting: Antalya’nın serin sularına karşı macera dolu bir aktivite için Manavgat’ın Köprülü Kanyon noktasında rafting yapabilirsiniz.
  • Yamaç Paraşütü: 2365 metre yüksekliğe sahip Olimpos Tahtalı Dağı’nda yamaç paraşütü yaparak Antalya’nın büyüleyici güzelliklerini tepeden gözlemleyebilirsiniz.
  • Sörf: Türkiye Dalga Sörfü şampiyonasına da ev sahipliği yapan Antalya’nın Alanya şehrinde sörf aktivitesini deneyebilirsiniz.
  • Jeep Safari: Antalya’da Toros Dağları, Gedelme Köyü ve Gedelme Kalesi gibi popüler rotaları keşfedeceğiniz unutulmaz bir jeep safari turu yapabilirsiniz.
  • Kayak: Toros Dağları’nın zirve noktasında yer alan Saklıkent Kayak Merkezi'nde bembeyaz bir örtünün tadını çıkarabileceğiniz kayak yapabilirsiniz.
  • Trekking: Antalya’da başlayarak Fethiye şehrinde bitirebileceğiniz muhteşem Likya Yolu üzerinde tarihin tozlu sayfalarına tanık olacağınız bir trekking yapabilirsiniz.
  • Fotoğrafçılık: Antalya’nın baştan sona kartpostalı andıracak güzelliklerini ölümsüz kılmak için fotoğrafçılık aktivitesini deneyebilirsiniz.

Antalya Gece Hayatı

Akdeniz’in renkli köşesi Antalya’da gece hayatının çok hareketli ve yoğun geçtiğini söyleyebiliriz. Antalya’nın birçok renkle bezenmiş eğlenceli sokaklarında keyifli vakit geçirebileceğiniz çok sayıda kulüp, disco ve bar bulunuyor. Üstelik Antalya’nın çeşitli zevklere hitap eden evrensel yapısı sayesinde farklı müzik zevklerini tek bir noktada bulabiliyorsunuz. Antalya gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına dek eğlenceli dans performansı devam ediyor. Aynı zamanda Rock temasıyla hizmet veren barlarda ise daha belirgin bir müzik zevkine hitap edilmesi mümkün. Antalya’da eğlenceli bir akşamın yanı sıra daha sakin kalıp yemeğinizi de yiyebileceğiniz bir tercih için meyhane çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Antalya Kamp Alanları

Akdeniz Bölgesi’nde Isparta, Muğla, Burdur ve Konya gibi popüler şehir rotalarına sınırı bulunan Antalya şehrinde kampçılık yapabileceğiniz birçok rotaya rastlamak mümkün. Alabildiğine yeşil ve kendine hayran bırakan mavilikle bezenmiş Antalya’da ücretli kamp tesisleri ve ücretsiz kamp alanı olmak üzere çadır kurabileceğiniz, karavanla gelebileceğiniz ya da glamping çadır, bungalow ve tiny house evleri kiralayabileceğiniz birçok kamp rotası bulunuyor. Çoğunlukla denize kıyısı bulunan Antalya kamp alanları bölgesinde konaklarken büyükşehrin yorucu gürültüsünden uzaklaşarak inzivaya çekileceğiniz dinlendirici bir tatil süresi geçirebilirsiniz.

Antalya’nın Ücretli Kamp Alanları

Antalya ücretli kamp alanlarında tatil boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü hizmetin sağlandığı kapsamlı olanaklar bulunuyor. Antalya şehrinde hizmet veren birçok kamp alanında buzdolabı, wc, duş, ortak oturma alanı, elektrik bağlantısı, internet, sıcak su, ortak kullanım mutfak, büfe ve restoran gibi olanaklar mevcut. Dolasıyla Antalya kamp alanlarında kalırken günlük ihtiyaçlarınız için tesisin gelişmiş hizmet olanaklarından faydalanabiliyorsunuz. Üstelik Antalya’da bulunan bazı ücretli kamp alanlarında konaklama ücretine dâhil olarak kahvaltı ya da akşam yemeği servisi açık büfe şeklinde sunuluyor. Antalya’nın en çok tercih edilerek misafirlerden yüksek puan alan kamp alanları aşağıdaki gibi sıralanıyor.

kubaba-camping-cadir-ve-karavan
Kubaba Camping / Çadır & Karavan
  • Hangar Camp
  • Arıkan Bungalow & Camping
  • Adrasan Dere Camping
  • Adrasan Garden Camping
  • Mavi Yeşil Çadır Kamp Alanı
  • Luvi Camp Glamping
  • Yalın Kamping
  • Adrasan Kubaba Camping / Çadır & Karavan
  • La Tortuga Camping
  • Adrasan BSM Camping Glamping

Antalya ücretli kamp alanları listesinin devamına bakmak için tıklayın

Siz de konaklama tercihi ve bütçenize en uygun Antalya ücretli kamp alanı tesisini seçerek düşlediğiniz kamp anılarını gerçekleştirebilirsiniz.

Antalya’nın Ücretsiz Kamp Alanları

Antalya’da ücretli kamp tesisleri kadar herhangi bir konaklama ücreti ödemeden kamp yapabileceğiniz bölgeler de yer alıyor. Söz konusu ücretsiz kamp rotalarında wc, duş, elektrik ya da internet gibi imkânlar çoğunlukla bulunmasa da gerekli kamp ekipmanı hazırlığını yaptığınızda oldukça konforlu bir tatil geçireceğinizi garanti edebiliriz. Antalya’nın en çok tercih edilen ve kampçılardan yüksek puan alan ücretsiz kamp alanları aşağıdaki şekilde sıralanıyor.

cennet-koyu
Cennet Koyu
  • Uyuyan Dev (Çukurbağ) Kamp Alanı
  • Cennet Koyu Kamp Alanı
  • Suluada Plajı Kamp Alanı
  • Aytap Antik Kenti Kamp Alanı
  • Phaselis Kamp Alanı
  • Akseki Koyu Kamp Alanı
  • Mavikent Plajı Kamp Alanı
  • Mavikent Kamp Alanı
  • Dipsiz Göl Kamp Alanı
  • Maden Koyu Kamp Alanı

Antalya ücretsiz kamp alanları listesinin devamına bakmak için tıklayın

Siz de Antalya ücretsiz kamp alanı rotalarını keşfederek herhangi bir ücret ödemeden keyifli bir kamp tatili yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle kamp ekipmanlarınızı kontrol edebilir ve yola hazırlıklı çıkabilirsiniz.

Antalya’da Denize Sıfır Kamp Alanları

Antalya’nın büyüleyici Akdeniz kıyısında yer alan çeşitli kamp alanlarında konforlu bir tatil süresi geçirirken özgürce yüzmenin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik güneş battıktan sonra denizin sakin dokusuna vuran mehtapla akşam saatlerinin oldukça romantik geçeceğini söyleyebiliriz. Antalya’nın denize sıfır özelliğe sahip kamp alanlarında kısa süre içerisinde yüzme imkânına ulaşırken dalış, tekne turu ya da olta balıkçılığı gibi aktiviteleri deneme şansı bulabilirsiniz. 

Antalya denize sıfır kamp alanları listesine bakmak için tıklayın

Antalya’nın Aile Dostu Kamp Alanları

Antalya şehrinde birbirinden kapsamlı hizmet olanaklarına sahip konforlu aile dostu kamp alanları bulunuyor. Söz konusu tesislerden 7’den 70’e herkesin keyifli vakit geçirebileceği olanaklar düşünülüyor. Antalya aile dostu kamp alanlarında genellikle çocuk parkı, eğlence programı ya da kapalı oyun tesisleri gibi imkânlar bulunuyor. Dolayısıyla kamp tatilinizin tadını çıkarırken çocuğunuz için de kamp sınırları çevresinde eğlenceli bir aktivite imkânı bulabiliyorsunuz.

Antalya aile dostu kamp alanları listesine bakmak için tıklayın

Antalya Çadır Kamp Alanları

Akdeniz bölgesinde her yıl sayısız kampçıya ev sahipliği yapan Antalya çadır kamp alanları özgür bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Kamp alanı içerisinde belirlenmiş özel alanlar ya da kendi seçtiğiniz gölgelik bir noktaya şahsi çadırınızı kurabiliyorsunuz. Kişisel çadırınızın bulunmadığı noktalarda birçok ücretli kamp tesisinin çadır kiralama imkânı bulunuyor. Böylece güneşin ilk ışıklarını doğanın içerisinde karşılarken akşam çadırın etrafında keyifli dostluklara ev sahipliği yapabilirsiniz. Üstelik ev konforunu hissedebileceğiniz birinci sınıf kaliteye sahip bir kamp tatili için glamping çadırı kiralama imkânı sunan gelişmiş kamp tesislerini tercih edebilirsiniz.

Antalya çadır kamp alanları listesine bakmak için tıklayın

Antalya Karavan Kamp Alanları

Antalya karavan kamp alanlarında kampçılığın özgür yüzünü keşfedeceğiniz bir karavan kampı yapabilirsiniz. Söz konusu tesislerde kendi karavanınızı park edebileceğiniz elverişli rotalar bulunuyor. Ayrıca karavanınız bulunmadığı takdirde tesisin misafirler için tahsis ettiği konforlu karavan kiralama şansına da sahipsiniz. Antalya karavan kamp alanlarının büyük bir çoğunluğunda atık su boşaltım noktası da bulunuyor. Bu sayede konakladığınız süre boyunca karavan kampına dair her türlü ihtiyacınıza karşılık bulabiliyorsunuz.

Antalya karavan kamp alanları listesine bakmak için tıklayın

Antalya Bungalow Kamp Alanları

Antalya şehrine gelip ev konforundan vazgeçmek istemeyen kampçıların ilk konaklama tercihlerinden biri de bungalow evler. Antalya bungalow kamp alanlarında özenle dekore edilmiş konforlu odaları kiralayarak evinizde hissetmiş olduğunuz rahatlığı kamp tatiline de taşıyabilirsiniz. Antalya bungalow kamp alanlarında yer alan birçok yapının içerisinde yatak, nevresim, yastık, klima, televizyon bağlantısı, sıcak su, duş, wc ve mutfak gibi olanaklar mevcut. Söz konusu hizmetlerin olmadığı takdirde bile birçok ihtiyacınızı ortak kullanım alanlarında karşılayarak konforlu bir uyku çekebiliyorsunuz.

Antalya bungalow kamp alanları listesine bakmak için tıklayın

Antalya Kamp Alanı Ücretleri

Akdeniz’in turizm rotası Antalya kamp alanı ücretleri tesisin hizmet olanakları ve konaklama alternatiflerine göre değişim gösteriyor. Üstelik tesisin konumu ve aktivite imkânları da konaklama ücretlerini etkileyen başlıca unsurlar arasında yer alıyor. Ayrıca bazı kamp alanları kendi hizmet politikasına bağlı olarak sunmuş olduğu çamaşır makinesi, şezlong ve şemsiye gibi bazı olanakları belirli bir ücret karşılığında kampçılarla buluşturuyor. Tatile gideceğiniz döneme ait Antalya kamp alanı ücretleri hakkında en doğru ve kapsamlı bilgiye ulaşmak için tesis sayfası üzerinden iletişim adreslerini kullanarak doğrudan bağlantı kurabilirsiniz.

Filtre

Filtreyi temizle
Şehirler
Daha fazla Görüntüle
İlçeler
Daha fazla Görüntüle
Aktiviteler
Daha fazla Görüntüle
Özellikler
Daha fazla Görüntüle